Satsa på en smart snabbrullport

av | 24 April, 2022

Behöver ni en snabbgående port, så kan en snabbrullport vara det ni ska satsa på. Med en snabbrullport kan ni snabbt öppna och stänga till porten mellan olika avdelningar eller olika lokaler. Det vanligaste är att man har snabbrullporten inomhus, men det finns även modeller för ytterfasaden. Ett företag som har flera modeller av denna port, samt andra sorter portar är Dockab. Utöver snabbrullportar har de även dessa typer av portar:

  • Takskjutportar
  • Vikportar
  • Frysrumsportar

Det är viktigt att ha rätt sorts port på rätt plats. Det som är fördelen med en snabbrullande port, det är just att den är snabbare än både en takskjutport och en vikport.

Hitta rätt bland annat snabbrullportar

Om ni har behov av en snabbrullport, eller flera, så finns det som sagt flera modeller av denna port hos Dockab. De har dessutom så att ni kan göra tillval till portarna. Det går att få dem med fönster i olika storlekar. Det går även att få dem med er logga, med värmesystem, med radiostyrning eller med radar.

En snabbrullport är det bästa valet om ni behöver en port som reducerar insyn eller om det ska vara avdelat mellan olika arbetsmiljöer.

Välj mellan olika sorters portar

Olika lokaler och företag kan behöva ha flera olika portar i sina lokaler. Som tur är kan ni hitta flera olika sorters portar hos Dockab. En takskjutport är bra att ha om ni behöver en port som inte tar allt för stor plats. En frysrumsport är bra om det är ett måste att bevara kylan i en viss lokal. Kolla gärna i de portar som detta företag har, det på deras hemsida.